Middelfart AVISEN er i gang med at tage pulsen i gågaden. På vores vej bliver vi stoppet af Mads Bylov og Lasse Raundal, der arbejder for StormGroup, og er sendt ud i marken for at få folk tilmeldt FreeMe, der sender tilbud ud pr mail til interesserede

Efter et besøg hos Slagter Lund går turen videre ned af Algade. Jeg går og nyder den hyggelige gågade, der er pyntet flot op til jul, og tænker over den næste historie, som skal i kassen.

Pludselig bliver jeg stoppet af Mads Bylov, der arbejder for StormGroup og vil have mig til at tilmelde mig en service fra FreeMe, der er gratis og som via oplysninger man giver, sender tilbud til en pr. mail.

“Må jeg forstyrre dig et øjeblik? Det tager 30 sekunder og vi vil ikke sælge dig noget, som koster penge.”

Sådan lyder indledningstalen fra Mads, der står ude i kulden med makkeren Lasse. Til at starte med siger jeg ikke, hvem jeg egentlig er til Mads, udover jeg hedder Patrick og oplyser, hvor jeg er fra, da Mads skal bruge det til at oprette mig i FreeMe-systemet.

Efter oprettelsen oplyser jeg til Mads og Lasse, at jeg egentlig er journalist. Mads og Lasse kigger overraskende på mig, og er straks klar på at svare på spørgmål til den nysgerrige journalist.

Både Mads og Lasse kommer fra Kolding, og er nye i StormGroup. Det er første dag, at de skal ud for FreeMe. Tidligere har de været ude med velgørende formål og forsøge at få interesserede folk inden for dét produkt.

Hver dag er de et nyt sted, og denne tirsdag er turen kommet til Middelfart, men de har blandt andet også været en tur på Sjælland, hvor de var i en uge.

“Vi var på roadtrip, hvor vi var indlogeret i et sommerhus, og så var vi rundt i forskellige sjællandske byer,” siger Lasse.

Netop det at rejse rundt er noget både Lasse og Mads godt kan lide, og på den måde tiltaler jobbet som konsulent for StormGroup dem.

“Det at rejse sådan rundt er sjovt, og komme til nye steder. Man møder mange mennesker, og kan få en personlig samtale med dem, og det er rigtig fedt,” forklarer Lasse.

Mads og Lasse vil ikke betegnes som sælgere. Vi snakker om, at de ikke er ligesom de personer, som skal sælge abonnementer til alt muligt, men alligevel kan de godt støde ind i folk, der bliver negative over deres tilstedeværelse i gågaden.

“Der er ikke så meget andet at gøre, end at ønske de personer god dag og smile. Man får ikke noget ud af at være negativ, og man skal være en god repræsentant,” fortæller Mads.

Mens Mads og Lasse bliver stående i kulden og nu har taget handsker på, trasker jeg selv videre rundt i Middelfarts gader, som summer af jul, og ønsker de to drenge på 19 og 20 år en god dag.

annonce

Skriv et svar