Nordjyllands Politi har i over en måned efterlyst den 24-årige Kristian Achot Kazarian fra Aarhus. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Kristian Achot Kazarian er mistænkt for et røveriforsøg begået i Jomfru Ane Parken i Aalborg i sommeren 2020, d. 23. august, hvor den eftersøgte med kniv forsøgte at røve en mobiltelefon fra et 24-årigt offer. Først hen mod slutningen af året lykkedes det for politiets efterforskere at få identificeret den eftersøgte gerningsmand. 11. december 2020 blev han så efterlyst i offentligheden, da han ikke meldte sig til politiet.

“Og det har han stadig ikke gjort,” konstaterer lederen af efterforskningen, politikommissær Kenneth Rodam, “vi har været i dialog med ham via hans forsvarer, men han har ikke meldt sig til nærmeste politi, som vi gentagne gang har opfordret ham til.”

Derfor udsender Nordjyllands Politi efterlysningen igen.

“Da der tale om en alvorlig sag –  et røveriforsøg med kniv mod et 24-årigt offer – så opfordrer vi borgere med viden om mistænktes opholdssted til straks at henvende sig til os på 114, så vi kan skride til anholdelse og få ham afhørt til sagen,” siger Kenneth Rodam, der også benytter lejligheden til at opfordre mistænkte til at melde sig, så sagen kan finde sin afslutning.  

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Orla Christiansen
Orla Christiansen
1 måned siden

Hvorfor er der ikke et billede af manden, det har alle de andre medier.???