Hary Kane havde muligheden for at udligne til 2-2 for England i VM-kvartfinalen mod Frankrig, men han manglede kynisme på straffesparket med seks minutter igen og derfor endte Frankrig med at vinde opgøret 2-1.

Der var lagt op til et stort slag mellem England og Frankrig. To store europæiske nationer mødtes, og vinderen ville stå med gode kort på hånden for at komme i en VM-finale, da det tidligere lørdag blev klart, at Marokko gik videre til den semifinale, som de vinderen af Frankrig og England deltager i.

Frankrig kom bedst fra start. Aurelien Tchouameni sendte franskmændene på sejrskurs efter et kvarters spil, da han med et spark fra distancen sendte bolden i kassen. England overtog efterfølgende momentum, men det kastede ikke mål af sig i første halvleg.

Efter 54 minutter blev England tildelt et straffespark. Kane blev den store i duellen mod klubkammeraten Hugo Lloris, og så var kampen igen helt åbent.

Den rutinerede angriber, Oliver Giroud, sendte Frankrig på sejrskurs i det 78. minut. Et præcist indlæg fra Griezmann havende i hovedet på angriberen, der via en engelsk forsvarer, headede bolden i kassen.

Bedst som det lignede, at Frankrig ville køre en sejr hjem uden dramatik, begik Theo Hernandez et straffespark med seks minutter tilbage af opgøret. Efter et VAR-tjek blev der peget på straffesparkspletten, men denne gang kunne Kane ikke stå for presset. Han sparkede over mål, og da det ikke lykkedes England at få scoret i den sidste del af kampen, gik Frankrig videre.