Foran ca. 300 tilskuere i thansen.dk Arena tabte FHKs 1. divisionsdamer med 19-30 til SønderjyskE.

FHK hang rigtig godt med i første halvleg og gik til pause bagud 11-13. I anden halvleg gik klappen dog ned for fredericianerne.

– Efter en rigtig god første halvleg, hvor vi spillede rigtig disciplineret og var skarpe forsvarmæssigt som betød at vi spillede helt op med Sønderjyske. Til tider viste vi, hvilket niveau vi kan spille på, når tingene kører for vores unge mandskab, siger FHK-træner Mikael Jensen til Fredericia Avisen og fortsætter:

– Så startede vi desværre anden halvleg med at have rigtig store problemer med at lave mål. Vi kom egentlig frem til fine chancer, men manglede lidt skarphed i at putte bolden i mål. Der hvor vi ellers har været rigtig dygtige i de tidligere kampe, med ikke at tage noget dårligt angrebsspil med ned i forsvaret, gjorde vi i perioder i går.

Skuffende foran så mange tilskuere

FHK-damerne spillede i forlængelse af klubbens herrehold havde spillet. Derfor var der flere tilskuere i thansen.dk Arena, end der plejer at være til en damekamp. Derfor gør nederlaget specielt ondt på Mikael Jensen.

– Det er altid skuffende at løbe ind i sådan et nederlag, specielt når vi havde glædet os, til at skulle spille på hjemmebane igen sammen med herrerne og ikke mindst foran de mange tilskuere som valgte at tage begge kampe søndag aften, fortæller han og slutter:

– Men ret beset så har vi kun spillet 9 kampe sammen, med et helt nyt hold, hvor man som 22-årig kan være med på gammel hold, når der skal deles hold til træning. Så ja rigtig skuffende, og vi var selvfølgelig kede af at vi ikke kunne følge op på vores gode første halvleg overfor et talstærkt publikum, som hjalp os hele vejen igennem. Men vi ramte ikke rigtig noget i anden helvleg, så nu er det tilbage i træningslokalet så vi er 100 % klar til næste weekends kamp i Gudme.