Mathias Johannsen har i de seneste to kampe startet i midterforsvaret for FC Fredericia, og modstanderne er ikke kommet til nogen åbne chance.

https://www.vinmedmere.dk/

Onsdag sejrede FC Fredericia med 1-0 på udebane mod HB Køge. Offensivt kunne det være blevet til flere kasser, men defensiven var solid. Efter kampen talte vi med Mathias Johannsen om sejren.

»Det var dejligt. Nu førte vi også 1-0 mod Vendsyssel og denne gang holdt hjem og fik de tre point,« siger midterforsvareren.

I den sidste del af sidste sæson var Mathias Johannsen en fast bestanddel af midterforsvaret i FC Fredericia, hvor han dannede duo med Erik Nissen, men efter tilgangen af Tobias Anker er Johannsen blevet vippet af pinden. I landskampspausen er Anker dog blevet skadet, og derfor har Johannsen fået chancen i de to seneste kampe.

»Det har været dejligt, og jeg er glad for det. Nu har jeg siddet lidt ude og spillet venstre back og at nu spille min favoritplads sætter jeg pris på,« siger Johannsen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Mod Hobro og FC Helsingør startede den venstrebenede forsvarsspiller på venstre back, men nu er det blevet til to startpladser i midterforsvaret. Det er ikke den eneste ændring for FC Fredericia defensivt, men alligevel er det lykkedes at komme godt igennem det hele defensivt i kampene mod Vendsyssel og HB Køge.

»Det er superfedt. Nu er vi tre nye (Alexander Nybo, Lukas Enevoldsen og Mathias Johannsen, red.) i forhold til de første seks kampe, og vi ser, at vi har niveau til det, men det er hele holdet, der arbejder virkelig hårdt,«  siger han og kommer ind på starten med Michael Hansen som cheftræner:

»Michael er kommet, og det har været positivt. Det har været gode træninger og jeg er kommet ind i alle kampe. Man træner for kampe, og jeg er glad for at jeg får chancen,« siger Mathias Johannsen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer