Middelfart Volleyball Klub er i pokalfinalen efter, at holdet ellers var på vej mod et exit i semifinalen. Holdet var bagud med 2-0 i sæt, men endte med at lave et comeback og vandt 3-2 i sæt.

Final4 i volleyball afvikles fredag og lørdag i Ceres Arena i Aarhus, hvor Middelfart skal forsøge at forsvare sidste års pokaltriumf, der kom i hus hjemme i Lillebæltshallen mod Gentofte.

Netop Gentofte er finaleklar igen i år efter, at de sikkert i deres semifinale besejrede ASV Aarhus med 3-0, og dermed er klar til morgendagens finale. Modstanderen til Gentofte skulle findes i semifinale mellem VK Vestsjælland og Middelfart, og længe lignede det, at sjællænderne noget overraskende ville vinde.

Vestsjælland vandt sikkert første sæt med 25-17, og i anden sæt endte de med at vinde 25-21 efter Middelfart ellers var foran 20-19. Dermed kunne Vestsjælland afgøre det hele i tredje sæt, men det lykkedes dem aldrig at komme foran i det sæt, som fynboerne vandt 25-18.

Heller ikke i fjerde sæt kom Middelfart bagud. De kunne dog ikke hægte VK Vestsjælland helt af, og der var derfor spænding, da der stod 22-21 til Middelfart, som endte med at vinde sættet 25-22. I det femte og afgørende sæt var der ikke den store tvivl om udfaldet. Middelfart kom foran 8-4, og endte med at tage en sikker sætsejr på 15-9.

Dermed er Middelfart klar til en gentagelse af sidste års pokalfinale.