Middelfart Volleyball Klub vandt også det andet opgør i kampen om tredjepladsen. Dermed sikrede middelfarterne sig bronzen.

Det første opgør i Lillebælthallerne vandt Middelfart med 3-0, og dermed kunne de med en sejr i dagens returopgør på den københavnske vestegn sikre sig medaljerne. Ligesom det var tilfældet i det første opgør, så kom Middelfart bagud i første sæt. 12-7 var stillingen til Hvidovre før, at der kom gang i fynboerne, der fik reduceret til 12-9 inden, at det efter fem point i træk lykkedes dem at komme foran med 13-15. Middelfart så sig ikke tilbage og endte med at vinde først sæt 24-26.

I starten af anden sæt var Hvidovre også foran, men Middelfart hægtede sig på toget med det samme og lod ikke Hvidovre komme foran med mere end tre point. Fra stillingen 12-11 til Hvidovre trådte Middelfart i karakter, og tog tre point i træk og endte med at vinde andet sæt med 20-25. I trejde sæt var der aldrig tvivl om udfaldet, og Middelfart endte med at vinde sættet 17-25 og vandt dermed kampen 3-0 og tog sig af bronzemedaljerne.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer