Middelfart Boldklub er på sidstepladsen i 2. division og jagter overlevelse. I dag så det skidt ud, da de kom bagud til B93, men de fik vendt det hele på hovedet og vandt 2-1.

Middelfart var inden 18. spillerunde blev fløjtet i gang otte point efter Kolding på tiendepladsen, som er ensbetydende med overlevelse i 2. division, og med en udmelding om, at man ikke skulle tabe yderligere terræn til dem inden grundspillets afslutning, skulle der gerne point på bordet.

Det så svært ud på kunstgræsbanen på Fænøvej i Middelfart, der dannede rammerne om dagens opgør mellem det lokale hold og B93, der indtager en position som nummer tre, og for at holde liv i deres oprykningsdrømme, skulle ud at vinde mod Middelfart.

B93’s plan gik som den skulle i første halvleg. Med sit ottende sæsonmål bragte Oliver Carrara B93 på sejrskurs i Middelfart, men det billede ændrede sig efter pausen.

Først udlignede Middelfart til 1-1 efter 54 minutter og med ni minutter tilbage af opgøret kom Middelfart på sejrskurs med en scoring til 2-1, og da der ikke blev scoret yderligere i opgøret, vandt vandt fynboerne. Dermed har Middelfart inden Kolding søndag skal i aktion mod FA 2000 fem point op til overlevelse.