Når Ulrik Johansen fra Odense møder ind i økonomiafdelingen i Middelfart Sparekasse efter vinterferien, står der ikke længere økonomicontroller på visitkortet, men regnskabschef.

Han har været i Middelfart Sparekasse siden 2016 og har spillet en stor rolle i forbindelse med bl.a. hel- og halvårsrapporteringer, og det understreges nu med udnævnelsen til regnskabschef.

– Jeg er glad for udnævnelsen og sætter pris på, at sparekassen har vist mig den tillid, siger Ulrik Johansen, som fortsat vil have sin daglige gang i hovedsædet på Middelfart.

– Vi har et godt fællesskab og samarbejde i kredit- og økonomiafdelingen. Mine kolleger er altid i godt humør, og det er bare vildt smittende, og så er vi altid klar til at hjælpe hinanden, siger Ulrik Johansen.

Han er uddannet revisor og bor i Odense med sin hustru Helle og deres tre børn. To piger og en dreng.

Den nyudnævnte regnskabschef har tidligere spillet superligafodbold i OB og Vejle Boldklub, og fodbolden var i mange år den foretrukne sportsgren, når pulsen skulle op.

Efter en korsbåndsskade i 2018 blev fodboldstøvlerne dog lagt på hylden, og i dag spiller han badminton og padeltennis eller tager en tur på mountainbiken eller racercyklen, når ellers tiden tillader det.