Uanset partifarve er der mange alternativer at stemme på til det kommende kommunalvalg. 

De nuværende personer ved magten har bevist enten ved handling eller ved intet at gøre, at de ikke magter, på forsvarlig vis, at håndtere det store ansvar det er, at stå i spidsen for en kommune.

At bosætningen i Fredericia er faldende virker helt naturligt, når nu det nuværende byråd ikke har evnet at skabe det borgerne forventer, nemlig: Tryghed, stabilitet, gennemsigtighed, vækst for midtbyen, små- industrierne og turismen samt manglen på en plan for fremtiden, der ligger ud over partiets og ofte personlige interesser. 

Det nuværende byråd har skabt: Teater skandale, en borgmester skandale, med tilhørende hul i økonomien samt en masseflugt af djøf’ere. Dette er noget vi i Nye Borgerlige ser som en mulighed, for at re-tænke organisationen som en helhed og dens fremtidige opbygning, men sammen med de ansatte. 

Yderlig kan nævnes: Uregelmæssigheder i familieafdelingen, hvor flertallet af ankesagerne er gået imod afdelingen. Som følge af den socialdemokratiske borgmesterskandale, har hjemsendelse af kommunaldirektøren samt økonomi- og personalechefen også trukket landsdækkende overskrifter. 

Hvordan kan en potentiel tilflytter se det positive ved at tilflytte Fredericia, med ry for at have et højt skattetryk, der nemt kan være mindre, ry som heroin by, ry som gammel arbejder by med forurening m.v..  Tillæg de nuværende skandaler samt et byråd, der på ingen måde sælger byens mange faste positive sider, men hellere fokusere på genrejsning nogle af de skandaleramte ting som f.eks. teateret?

I denne valgtid kommer de forskellige politiske partier med både visioner og helhedsplaner, der er mere gennemhullede end en gammel emmentaler. Ingen reelle planer, kun tom snak. 

Borgernes tryghed skabes ved visioner om, hvad Fredericia skal leve af nu og om 5-10-20-30 år. Skal byen leve af Handel?, let industri?, tung industri?, viden baseret industri?. Reelle vækstbaserede visioner, der skaber lærepladser for vore unge og sikrer de ældre mulighed for at blive længere tid på arbejdsmarked under trygge forhold, samt placeringen af disse industrier mangler helt. Uden alt det, er der ingen grund til at tale om ældre politik, de svage, folkeskoler mv. med mindre det hele skal gennemføres for lånte penge.

Med den nuværende kommunalbestyrelses arrogance, manglende lederevner og visioner burde Fredericia sættes under administration indtil kommunalvalget i 2021, hvor ny administration vælges.

Nye Borgerlige påstår ikke at have løsningen på alt. Et kryds ved Nye Borgerlige (D) er et kryds til forandring og en garanti for, at vi bruger vores mandat lige så robust som vore 4 medlemmer på Tinget gør, D er sikkert.  Husk det på valgdagen, så husker vi jer. 

Poul Rand, Calvinsvej34, 7000 Fredericia, Lokalformand Nye Borgerlige i Fredericia

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Karen Møberg
Karen Møberg
13:42 - 24. februar 2021 13:42

Stem NB, hvis ikke du vil have mere af det samme eller i værste fald miste alt.

Jens Jørn Pedersen
Jens Jørn Pedersen (@jensjoernpedersen)
19:32 - 24. februar 2021 19:32
Svar til  Karen Møberg

Ja, hvis du vil have nationalkonservatisme uden demokratiske debatter, så stem bare NB.

Peter Hartung
Peter Hartung
08:04 - 25. februar 2021 08:04

Det er ret imponerende, at Poul Rand kan skrive sådan, dagen efter Karsten Byrgesen brokkede sig over manglende orientering, fordi han havde glemt, at han havde deltaget i mødet med orienteringen.
Stem Nye Borgerlige, hvis du vil have en forvirret og komplet inkompetent mand i byrådet.

Poul Rand
Poul Rand
10:52 - 28. februar 2021 10:52
Svar til  Peter Hartung

Var du med på mødet Peter og hørte hvad der blev sagt ??