Australske Brent McGrath var på pletten, da FC Fredericia vandt 2-0 over HB Køge i DBU Pokalen onsdag aften. McGrath ser nu frem til et ordentligt pokalbrag i kvartfinalen, som spilles til foråret.

Efter en lidt sløv første halvleg chancemæssigt kom der gang i den i anden halvleg på Monjasa Park. Hjemmeholdet tog hurtigt teten med en scoring fra Brent McGrath, som dannede grundlaget for sejren på 2-0, som betyder videre avancement i pokalturneringen.

– Det betyder rigtig meget. Hvad kan man sige? Det er spædende tider, det er godt for klubben og godt for holdet, siger McGrath til Fredericia Avisen.

Personligt havde australieren ikke scoret i over en måned. Derfor var det også vigtigt for ham at komme på måltavlen igen. Samtidig har FC Fredericia også været inde i en periode på det seneste uden sejre siden d. 24. september.

– Det er dejligt for holdet, det var en vigtig sejr. Det er rigtig godt for min egen selvtillid. Det er altid dejligt at score, konstaterer Brent McGrath.

Du er også angriber, så du skal vel også score lidt mål…

– Ja, det er jo det. Så igen, det er rigtig dejligt, forklarer McGrath, mens holdkammeraterne skruer op for sejrsmusikken i omklædningsrummet.

Glæder sig til stor kamp

HB Køge stillede op til kampen med flere reserver, som alle er yngre spillere. Det fik flere til at give FC Fredericia en stor favoritværdighed, som måske gjorde første halvleg lidt nervøs. Det billede kan Brent McGrath dog ikke genkende.

– Jeg synes ikke vi var nervøse. Jeg synes, at vi spillede en god første halvleg og bliver bedre i anden halvleg. Jeg synes, at de kom med et stærkt hold, selvom folk siger, at de var unge, fortæller McGrath og kommer ind på, hvad snakken gik på i pausen:

– Vi skulle bare blive ved med at spille på den måde, som vi gerne vil. Vi vidste godt, at chancerne ville komme og så skulle vi bare banke den ind.

Med sejren er FC Fredericia klar til kvartfinalen, som først spilles til foråret. Dermed venter der en gulerod forude, når der skal trænes hårdt henover vinteren.

– Vi ved ikke, hvem vi skal møde endnu, men vi glæder os. Så kan man tage på ferie og man ved, at der er en stor kamp, når man kommer tilbage, lyder ordene fra Brent McGrath.

McGrath og co. skal i aktion igen på søndag, hvor modstanderen er Vejle på Monjasa Park.