Vagtchef Hans Hoffensetz fra Sydøstjyllands Politi var her til morgen den, der tog ugens andensidste døgnrapport. Den bestod både af butikstyveri i Bilka, tyveri i tog, flere sager med høj musik og påvirket kørsel.

Hans Hoffensetz starter på Juelsmindevej i Vejle:

– Klokken 00.23 er vi ude på et rutinetjek, da vi spotter en personbil, hvor vi hurtigt vurderer føreren til at være spirituspåvirket. Der er tale om en 24-årig mand fra Ejstrupholm. Dernæst skal vi til Volmersgade i Vejle, hvor vi igen standser endnu en spirituspåvirket fører, denne gang en 20-årig mand. Han påstår at køretøjet er hans eget, men da politiet får personbilen slået op, viser det sig altså at bilen er stjålet. Man ved endnu ikke hvorfra, men den retmæssige ejer får bilen tilbage.

Vagtchefen fortsætter med alle de ulemper i form af høj støj, og musik, der har været natten over.

– Der spilles højt musik i Falstersgade i Fredericia, Spurvevej i Kolding, Havnepakken i Kolding, på Nøddevænget i Hejls, Kolding Kommune og endelig på Brønsbjergvej i Vejle. Da vi kommer ud til lokationerne er folk enten gået i seng, eller skruer ned da politiet kommer. Vi får også en anmeldelse på Karen Blixens Vej, om at nogen skulle have lavet støj i form af knallerter og en soundboks, men da vi kommer til stedet er der, hverken mennesker, eller høj musik på stedet, fortæller Hans Hoffensetz, og nævner, at nogen måske også havde skruet lidt for højt op, for Melodi Grand Prix´et der blev afholdt i går.

– Vi får en anmeldelse fra Bilka i Vejle, hvor en 26-årig mand har været i gang med butikstyveri. Han har både fået fat i en rygsæk, to kasketter og nogle karabinlygter. Manden, som er fra Ebberup, ender med samlet set med at have stjålet for en værdi á 1300 kr.

Fra et tyveri af outdoorudstyr, tager vi nu videre til Fredericia Banegård, hvor det nu ellers ikke har været så stille et døgn:

– Da en 19-årig mand fra Søborg tager toget mellem Fredericia og København fra kl. 19.56 – 21.23, bliver han bestjålet. Der er tale om en 23 liters taske af mærket nike, der lå på en bagagehylde. I tasken var der både kreditkort, HP-Bærbar, tøj, skoleting og nogle løbesko. Senere hen får han en meddelse om, at hans kreditkort er blevet spærret grundet misbrug af kortet.

Men der blev ikke mere stille på Fredericia Banegård:

– Vi får nemlig en anmeldelse om nogle drenge i alderen 15-17 år, som laver unyttig støj og ikke bærer mundbind. Da politiet bliver tilkaldt, kommer endnu en person på 16 år ind. Han bærer heller ikke mundbind, og kunne muligvis være i følge med de andre drenge, da adressen godt kunne tyde på det. Alle fem drenge er fra Fredericia. Politiet får stoppet støjen og drengene.

Sidst, men ikke mindst, skal vi til Strandvænget i Kolding:

– På Strandvænget i Kolding er der blevet arbejdet med at begå indbrud i en Opel Astra. Gerningsmænd er lykkedes med at ødelægge døren så meget, at dørstolpen er komplet smadret. Man har ikke indsigt i, hvorfor man har valgt at gøre det, og har ingen gerningsmænd endnu, slutter Hans Hoffensetz.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer