Fredericia døgnrapport 26.10.2017

Indbrud i villa
Onsdag mellem klokken 08.30 og klokken 11.45 har der været indbrud i en villa på Nymarksvej. Gerningsmanden har skaffet sig adgang ved at knuse ruden i husets terrassedør med en ukendt genstand. Herefter har man kunnet række hånden ind og åbne døren indefra. Der er blevet stjålet en Playstation 4, en bærbar computer, smykker og et mindre kontantbeløb.

Mand anholdt for indbrud
Der var indbrud i en villa på Olgasvej onsdag aften klokken 22.28. Her gik alarmen efter et vindue til husets soveværelse blev aflistet med et ukendt værktøj. Tyven har efterfølgende været rundt i hele huset og gennemrodet skabe og skuffer. Der blev stjålet en Kaj Bojesen abe og noget sølvtøj.
Da politiet ankommer til adressen får man kontakt med et køretøj meget kort fra gerningsstedet, hvor der udover føreren befinder sig en flyttekasse med kongeligt porcelæn, samt en sort sportstaske med en bærbar computer. Denne computer er påført et navn som stammer fra et andet indbrud begået den 24. september på Oldenvænget.
Den 26-årige fører af bilen bliver herefter anholdt, og politiets efterforskere kigger nu nærmere på hans person, som muligvis kan relateres til flere andre indbrud.

Dødfundne mand i Norgesgade
Politiet er fortsat meget tilbageholdne med oplysninger omkring den 49-årige mand der blev fundet død på en parkeringsplads tirsdag middag i Norgesgade. Efterforskning Syd vil indtil videre kun oplyse at meget peger i retning af et naturligt dødsfald.