Allerede 20 minutter før Madsby Mini Fun Run skulle starte i Fredericia, var den elskede legepark forvandlet til et farvemekka. Farvefesten ville ingen ende tage. Børn og barnlige sjæle i alle aldre kastede farver op i luften.

Kl.13.00 lød startskuddet til Madsby Mini Fun Run og de første 50 deltagere blev sendt af sted på den godt 1 kilometer lange rute. På ruten fik deltagerne en tur rundt om søen, hvor også ænderne ville være med. Der blev rappet med til den høje musik, imens arrangøren Fun-Run.dk guidede deltagerne. Igen og igen blev der talt ned og og bang – så regnede det med gule, røde, grønne, blå og orange farver.

Deltagerne fik også solbriller på, for at beskytte øjnene med imod de store og sjove farveeksplosioner.

Bedre end tablet

Susanne, Sofie og Julie Bramlev havde taget turen fra Vissenbjerg. De nød turen rundt i legeparken. ”Det er en meget bedre måde at afholde efterårsferie på. Man kan hurtigt sidde for længe ved tablet, men vi er blevet enige om, at det her er meget bedre”, sagde Sofie Bramlev.

En anden familie, som avisen fanger, har taget turen fra Horsens. ”Vi er fem mand af sted. Det er sjovt, det er en anden måde at holde efterårsferie på, og det er dejligt at være af sted som familie.”

Festen blev afsluttet i målområdet med en blå farvefest.