Middelfart Kultur & Bibliotek inviterer børn og deres voksne til højtlæsning to lørdage i februar og marts. Det er børnebibliotekaren, der læser op på biblioteket på KulturØen.

Lørdag den 29. februar kl. 11-12 kan man høre historien om ‘Lille Frøken Pingelpot’, som ikke er nogen helt almindelig kylling. Hun prøver at passe ind i hønsegården og pipper ligesom de andre, men der kommer nogle helt andre lyde ud af hendes næb, som ingen forstår. Bogen passer til børn fra 3 år og deres voksne. 


 Næste oplæsning kommer til at  handle om elefanten Mimbo Jimbo. Det er lørdag den 21. marts kl. 11-12 man kan lytte til bogen ‘Mimbo Jimbo laver kunst’. 

Mimbo Jimbo vil lave et stort maleri efter alle den moderne kunsts regler. Han bruger farver, tennisbolde, Fredes bil og en kanon, men alligevel mangler der noget før maleriet er færdigt. Historien kan høres af børn fra 2 år og deres voksne
 

Efter fortællingerne er der kreativt værksted som passer til den bog der er læst højt fra. Det er gratis at deltage i arrangementerne og der er ingen tilmelding.