Skal du have gæster og ikke lige kan overskue indkøb, madlavning, oprydning mv? – Nu kan du leje stjernekokke hos en af Middelfarts førende gourmet-restauranter. Private Dining portalen ChefMade, hvor du online kan booke kokke fra hele landet til at stå for de kulinariske oplever i eget hjem, har nemlig indgået aftale med Restaurant Fænøsund.  

Private Dining er en mere intim dimension af en middag, hvor folk får en restaurantoplevelse i eget hjem. Restaurant Fænøsund, der holder til i de historiske bygninger i det gamle badehotel direkte til vandkanten ved Fænøsund, leverer i forvejen ud af huset til frokostordninger og selskaber. Derfor giver det ifølge indehaver Jørgen Skjoldborg god mening også at have Private Dining på menuen.

Gastronomiske oplevelser i eget hjem

– Private Dining er på et højere niveau end almindelig catering. Her forventer folk noget helt særligt, og at kokken styrer aftenen. Det betyder også, at folk får værtsrollen tilbage og kan hygge med gæsterne i stedet for at være stressede det meste af tiden i køkkenet. Vores kunder er livsnydere, der elsker god mad, og vores ambition er at Private Dining gæsterne også kan smage vores historie og beliggenhed gennem vores Private Dining menu, siger Jørgen Skjoldborg.

Private Dining-konceptet indebærer, at kokkene fra restauranterne har forberedt stort set al maden i restauranten. På det aftalte tidspunkt i de private hjem færdiggør og tilbereder kokkene de enkelte elementer til retterne, hvorefter maden anrettes, serveres og præsenteres for gæsterne. Kokkene rydder også af og gør rent efter sig.

God placering i forhold til Odense og trekantsområdet

Restaurant Fænøsund har netop ansat Rick Carlsson fra Michelin restauranten Ti trin ned i Fredericia som ny køkkenchef. Han har bl.a. været med til at sammensætte menuen specielt designet til Private Dining selskaber. Priserne pr. kuvert ligger fra 825 kr. Når man booker kokkene på chefmade.dk, så kan man samtidig se menuen, Restaurant Fænøsund har sammensat.

– Vi vil hele tiden gerne udvikle os og gøre os bedre. Med vores Private Dining koncept, hvor vi har designet en helt speciel menu, forventer vi at udvide forretningen markant. Vi har jo en god placering, både i forhold til trekantsområdet og i forhold til Odense-området. Samtidig giver Private Dining nogle nye muligheder for børnefamilier, fortæller Jørgen Skjoldborg.

Kuvertpriser i alle prisklasser

ChefMades ambition er at sprede gastronomiske smagsoplevelser helt ud i danskernes eget hjem og give folk værtsrollen tilbage, så de kan fokusere på deres gæster i stedet for at jonglere med gryderne i køkkenet. Kuvertpriserne spænder fra 300 kr. til 1200 kr.

– Vi ønsker at skabe den ultimative og ekstraordinære oplevelse hjemme hos folk selv og i alle prisklasser. Så vi sørger for at have Private Dining fra 300 kr. per kuvert og så helt op til øverste hylde, siger medstifter af ChefMade Jacob Bülov Espensen, der er uddannet kok.