På Taulovmotorvej stod en lastbil klokken 14.16 i flammer. Taulovmotorvejen vil være spærret i et par timer endnu, fortæller vagtchef Jesper Brian Jensen.

Lastbilchaufføren opdager en røgudvikling komme fra lasten, og lastbilchaufføren trækker derfor ud i nødsporet. Kort efter stod lastbilen i flammer. Lastbilen var fyldt med elektronikskrot, som lige nu graves ud i.

I forbindelse med lastbilbranden skete der klokken 16.03 et harmonikasammenstød på vejen. I harmonikasammenstødet indgik tre biler. Der var ingen tilskadekommende, og heller ikke ved selve branden.

Vagtchef Jesper Brian Jensen fortæller, at man endnu har spærret Taulovmotorvejen, og den ikke ville blive åbnet før om et par timer. Indtil kan man køre af ved afkørsel 61 og på igen ved Bramdrupdam. Røgen står lige nu op, men branden er slukket.

Se private billeder taget af Miguel Petersen her

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.