I efterårsferien var LaserGame og BumperBall særdeles populær blandt de unge feriebørn. Det bliver nu muligt at prøve kræfter med de to events igen, når Fredericia Idrætscenter på søndag fra 10-14 i et samarbejde med Laser-Town inviterer til et stort LaserGame og BumperBall-Event. Begge events afholdes samtidig som mini-turneringer, hvor der er mulighed for at prøve alle de gange, det er muligt inden for tidsrummet”, fortæller Rasmus Hygum Kurtzmann fra Fredericia Idrætscenter.

“Eventet er for alle, så tag hele familien med på søndag, når vi spiller i hal 2+3. Hvis I stiller op som hold, vil det være muligt at spille samlet og dyste mod andre hold. Der er ingen aldersbegrænsning, men for at kunne holde på et Lasergevær- og bære en Bumperball, anbefaler vi en alder fra 5-6 år og opefter,” fortæller Rasmus og slutter:

“Prisen for fire timers LaserGame eller Bumperball lyder på 50 kr”, fortæller Rasmus Hygum Kurztman fra Fredericia Idrætscenter.”

Det er ikke nødvendigt, med tilmelding, der skal blot betales ved ankomst, hvor der er mulighed for kontant betaling eller overførsel via MobilePay.”