Hvis man ser landspolitisk på det, så burde venstrefløjen være repræsenteret med 4-5 byrådsmedlemmer i Fredericia.

Men sådan ser virkeligheden ikke ud i Fredericia, Enhedslisten og SF var heldige med de 2 mandater de fik ved sidste valg.

De der skulle være garant for de svage, syge, ældre, ledige, ADHD børn osv. i Fredericia, nemlig Enhedslisten og SF, men er de nu det ?

Det eneste vi ser til dem, er det ikke bare snak, snak og atter snak ?

Når det kommer til handling, hvor er de ?

Enhedslisten og SF vil sikkert argumentere med, at de kun har 1 mandat hver og ikke kan gøre noget, men holder den argumentation ?

Det er Enhedslisten og/eller SF der har holdt borgmesteren ved fanen, burde man netop ikke have stillet krav fra starten af til en borgmester, der ikke synes, at vil tage ansvar for forvaltningerne.

Hvis Ø og SF vil have flere vælgere, burde de måske rette blikket på sig selv og med egen politik, skabe et håb for deres vælgergrupper ?  frem for at hævde, ”vi har en dygtig borgmester i Fredericia” og nærmest har gjort sig selv til skødehund.

Man må håbe, at vælgerne på venstrefløjen vender blikket mod Alternativet og Søren Haastrup, som helt sikkert ikke lader sig forfør af en borgmester.

Lige nu er det DF, Alternativet og Venstre, som er garant for de udsatte borgere i Fredericia.

Hvorfor indgår de 2 venstrefløjspartier ikke et samarbejde med dem ? Hvis de 2 venstrefløjspartier altså mener det alvorligt med det, som de siger de står for ?

Kirkens Korshær tiggede om penge ved debatten i varmestuen, Bjerregaard vil ikke hive pungen op.

Hvor var Cecilie og Enhedslisten ? De snakker og snakker i Enhedslisten og SF, for i det næste øjeblik smide rundt med pengene til teater og lys på strandstien mv..

Var Cecilie i gang med at tælle til 10.000.000 kr. som hun heller vil bruge på at drive et kommunal teater ? Hvad siger baglandet i Enhedslisten ?

God valg

Kenneth Jensen