Byrådsmedlemmer med job i det private erhvervsliv er en mangelvare. I følge eksperter er der brug for en oplysende indsats overfor det private erhvervsliv for at ændre ubalancen.
Med al respekt for mine gode kolleger i det samarbejdende Fredericia Byråd, som er hhv. Fuldtidspolitikere (klinger bedre end levebrødspolitikere;), ansatte på Fredericia Rådhus, øvrige offentligt og semioffentligt ansatte, fagforeningsfolk og pensionister, som alle gør en seriøs og engageret indsats….så er ansatte i det private erhvervsliv og for den sags skyld selvstændige erhvervsdrivende kraftigt underrepræsenteret også i Fredericia Byråd og i kandidatfeltet til samme.
Skrækscenariet er et absolut socialdemokratisk flertal i Fredericia Byråd, hvor en lille inderkreds af toppolitikere fra Socialdemokratiet og embedsmænd fra Kommunen kan sidde i et lukket kontor på Rådhuset og reelt træffe alle beslutninger.
Ønsker DU kære vælger, at ALLE synspunkter høres, så overvej det når du sætter dit X ved kommunalvalget d. 21/11 2017.
Jeg kan tilbyde 35 års erfaring fra det private erhvervsliv, mange års erfaring fra det lokale foreningsliv samt 4 års byrådserfaring og er garant for et fortsat seriøst og samarbejdende Venstre.
God valgdag til alle.
Med venlig hilsen

Christian Jørgensen
Kandidat for Venstre
Limen 24, Erritsø
7000 Fredericia
Mobil 24 61 11 99