Der er snart Kommunalvalg, men hvem tør man stemme på? Politikerne lover og lyver, for at få en plads i den varme stol. Ja de skifter måske også parti kort efter valget, hvis der er et bedre ben at gnave i et andet parti. Kan man overhovedet regne mere med politikerne mere end meteorologerne, der taler om vejret, som de hver dag prøver at få det til at se bedre ud, end virkeligheden er, og alligevel gør de intet ved det, men det kan de jo heller ikke.
 
Forleden så jeg udsendelsen om direktørlønningerne og deres fratrædelsesgodtgørelser, selv om de forblev i samme stilling. Det, syntes politikerne, var helt i orden, for vi skærer bare lidt mere til de svageste i vores samfund, for de reagerer ikke, men måske er der andre, som snart laver oprør, for hvor længe vil den fornuftige dansker finde sig i det? Vi betaler alle til politikerne og eliten ansat i det offentlige system, hvor meget lidt efterhånden fungerer. Konsekvenser er der ingen af, tvært imod bliver man i det offentlige belønnet, jo mere kriminel man er, og jo mere man kan bruge af offentlige midler også på sig selv.
 
Engang havde jeg håb til DF om at tage hånd om de svageste i vores samfund, men det håb er også bristet, efter det de har vist i Fredericia, ikke engang formanden for DF i Fredericia vil svare på en henvendelse, men det ville jo også være ærgeligt at skulle indrømme egne fadæser, fordi man ikke har styr på partisoldaterne, der åbenbart retter ind efter Borgmesteren for at få en plads i den varme stol. Ikke blot i Kommunen men også i Regionen. Vores lokale politikere er så dygtige, at de kan sagtens rage til sig af offentlige midler flere steder på samme tid! 
 
Vi har mange unge i Fredericia som står uden for arbejdsmarkedet, mange kæmper, mens mange forlængst har givet op, men hvis man tilhører det rigtig parti og stemmer på den rigtige Borgmester, så er hjælpen lige om hjørnet, ja man bliver måske forfremmet til en højere lønramme, hvis man tier og retter ind, men hvad med den lille mand, som p.g.a. sygdom eller andre udfordringer, har svært ved at finde et arbejde? Har politikerne og eliten med de høje lønninger og fratrædelsesgodtgørelser tænkt over, at det er den lille mand på gulvet, som ud af sin kontanthjælp skal være med til at finansiere politikerne og eliten i det offentliges høje forbrug af offentlige midler?
 
Man forstår mere og mere, at ingen gider at interesserer sig for politik og valg, især blandt unge, for politikerne gør, hvad der passer dem, og sørger for at holde det inden for egne rækker, derfor breder politikerleden sig mere og mere.
 
Karen Møberg
Blåhøj 12
Fredericia