Når man går en tur ud omkring Fredericia C, kan man ikke undgå at komme i godt humør. Ikke kun på grund af beliggenheden, som er én af Danmarks smukkeste, men på grund af det levede liv man oplever på den store grund.

Det store ubebyggede areal rummer altid nye overraskelser og har næsten altid fået en ny form end da man var forbi sidst. Mange små projekter kan  udfolde sig på den store legeplads så tæt på centrum. Kreativitet, små virksomheder, byhaver, lystfiskere, en friluftsscene, et stort kunstprojekt eller en stor motionsbegivenhed er dagligt med til at fylde de store tomme arealer op.

I SF er vi glade for at Kanalbyen begynder at finde sin form, men er samtidigt optaget af at finde løsninger og nye steder som kan rumme al den aktivitet der er mulighed for på Fredericia C.  Fredericia skal levere gode rammer der siger ja. Ja til det lille kulturelle projekt. Ja til udfoldelsen af nye ideer og indfald der ikke egner sig til de traditionelle rammer, men kræver plads og rum.

Kulturliv er og skal være mere end alt det gode der foregår i foreningerne, på teatret og på stadion. Der skal være plads til multikultur og det kræver at vi i Fredericia kommune finder en ny stor fleksibel legeplads tæt på centrum, som fortsat kan sikre et mangfoldigt og kreativt kulturliv i byen.

Lars Olesen, Byrådskandidat for SF – Fredericia, Prinsessegade 62, 1. Tv. 7000 Fredericia.