Der er øremærket fem millioner ekstra kroner til arbejdsmarkedsområdet. De mange penge vil jeg rigtig gerne være med til at sikre bliver anvendt på allerbedste måde. Derfor håber jeg at efter 21. november, er jeg en af de Socialdemokrater der skal sidde i det nye byråd.

Det er vigtigt for mig at servicen for de arbejdsløse bliver forbedret. De ansatte skal kommunikere korrekt, så borgerne i Fredericia får den bedste behandling når de træder ind i Jobcentret. I går var jeg selv på besøg i Jobcentret ved Sjællandsgade, her fik jeg en rigtig fin og god modtagelse, og det samme gjorde de andre borgere. Så vi er bestemt på rette vej.

De ansatte skal sikres, at de har rum og tid til at udføre deres arbejde, så de kan løse og klarer konflikter, når borgere står i en krise og desperat har brug for svar og hjælp.

Jeg har brugt 3 forskellige dage i Retten i Kolding, hvor jeg har siddet og hørt på 3 sager hvor uenigheder med borgere og sagsbehandlere er endt med tiltale for trusler. Sådan nogle sager skal vi undgå i fremtiden.

Det glæder mig, at der i forligs teksten står at der skal svares inden 2 dage, når der ønskes personlig kontakt. Borgerne har brug for at få svar så hurtig som muligt.

Borgerne skal ikke modtage standardbreve, der modsvarer det mødet reelt handler om. Det gør borgerne utrygge, og det gør det svært for borgerne at forberede sig til mødet.

Men vi skal også huske på, at de ansatte er bundet af lovgivning som de skal følge, uanset om borgerne måtte synes den er uretfærdig.

VI SKAL HAVE ALLE MED. De syge borgere, der har gået ledige længe, skal have en særlig indsats, så de kommer med i vores fælles arbejdsstyrke. De skal være en naturlig del af arbejdsstyrken, også selv om de ikke kan gøre det på fuld tid af forskellige årsager.

Alle er noget værd her i Fredericia.
Med venlig hilsen
Byrådskandidat for Socialdemokratiet
Anette Hyre-Jensen, Vejrmosegårds Allé 58
Husk at stem personligt på kandidat nr. 18 på liste A.