Vejdirektoratet bygger ny jernbane mellem Odense Vest og Kauslunde og inviterer nu til et informationsmøde om projektet. Det sker i Ejby-Hallen ved Ejby tirsdag den 3. maj kl. 19.00, hvorefter der vil blive afholdt nabomøder onsdag den 4. maj i Ejby og onsdag den 11. maj i Vissenbjerg.

Vejdirektoratet anlægger sammen med Banedanmark en ny, dobbeltsporet højhastighedsjernbane, der løber fra Odense Vest til stationsbyen Kauslunde lidt øst for Middelfart. Sammen med Fynske Motorvej kommer banen og motorvejen til at udgøre en ny, fælles transportkorridor for kollektiv trafik og andre trafikanter.

Projektchef Janie Winther Ipsen, Vejdirektoratet, siger:


– Jernbanen over Vestfyn er et meget vigtigt projekt, som vil få stor betydning for hele Vestfyn og ikke mindst for togtrafikken mellem landsdelene. I Vejdirektoratet ser vi meget frem til at møde projektets nærmeste naboer og få muligheden for at præsentere projektet, som vi har været i gang med at forberede i mange år.

Vejdirektoratet er bygherre på det samlede anlægsprojekt og anlægsmyndighed på jernbaneprojektet, som bliver udført i samarbejde med Banedanmark.

Fakta om informationsmødet
Vejdirektoratet præsenterer anlægsprojektet på et informationsmøde i Ejby-Hallen ved Ejby i Middelfart Kommune tirsdag den 3. maj. På mødet, hvor alle er velkomne, vil projektets omfang og tidsplan blive fremlagt, og på mødet vil der også være mulighed for at stille spørgsmål til projektledere og andre fagfolk fra Vejdirektoratet, Banedanmark og Energinet.

Tid: Tirsdag den 3. maj fra kl. 19.00 til 21.00
Sted: Ejby-Hallen, Halvej 5, 5592 Ejby

Fakta om nabomøderne
Det er vigtigt, at alle har mulighed for at få svar på deres spørgsmål, og derfor afholder Vejdirektoratet også to opfølgende nabomøder – en form for åbent hus – hvor fagfolk fra Vejdirektoratet og Banedanmark vil stå klar til at besvare spørgsmål.

Tid: Onsdag den 4. maj fra kl. 14.00 til 20.00
Sted: Ejby-Hallen, Halvej 5, 5592 Ejby

Tid: Onsdag den 11. maj fra kl. 14.00 til 20.00
Sted:Vissenbjerg Idræts- og Kulturcent