Klimafolkemødet er baseret på rigtig mange menneskers vigtige indsatser og gode idéer – og her er én af hjørnestenene det frivillige arbejde. Klimafolkemødet søger derfor frivillige, der vil være med til at udvikle, planlægge og afvikle Klimafolkemødet og inviterer til informationsmøde den 5. og 6. april 2022.

Klimafolkemødet planlægger den største begivenhed til dato, og det er ambitionen, at flere deltagere i år skal mødes omkring de fælles klimaløsninger den 1.-3. september 2022. En vigtig del af Klimafolkemødet er de frivilliges uvurderlige indsats, og alle kan være med til at gøre en forskel.

– Klimafolkemødet gør en forskel og er samtidig med til at sætte Middelfart Kommune på landkortet. Det kan kun lade sig gøre fordi mange allerede har valgt at gøre en frivillig indsats, og jeg håber, at endnu flere nu vil melde sig på holdet, så vi kan fortsætte den udvikling Klimafolkemødet er i. Det gør en forskel for klimaet og for Middelfart, siger borgmester Johannes Lundsfryd Jensen.

Klimafolkemødet søger netop nu frivillige, der vil deltage i udviklingen, planlægningen eller opbygningen af årets Klimafolkemøde – eller vil være frivillige under selve afholdelsen. Der er mange spændende opgaver at vælge i mellem:

· Atmosfære, kunst og scenografi

· Byggeholdet

· Scener

· Mad & drikke

· Kommunikation

· Frivillige & publikum

· Kultur

· Affaldsressourcer og renhold af pladsen

· Eller du kan bidrage med den projektidé, som du brænder for

Klimahandling sammen
Klimafolkemødet har valgt at sætte fokus på fællesskabet med årets tema, som er klimahandling sammen. Det samme gælder frivillighedsområdet, hvor vi tror på, at det bedste Klimafolkemøde skabes i fællesskab.

Informationsmøde
Tirsdag den 5. april kl. 16.00-17.00 inviterer Klimafolkemødet til informationsmøde på Middelfart Rådhus, hvor der er mulighed for at høre mere om Klimafolkemødet og de forskellige frivillighold. Onsdag den 6. april kl. 16.00-17.00 vil der være et virtuelt informationsmøde for interesserede i resten af landet. Tilmelding kan ske senest torsdag den 31. marts på kirstine.uhrbrand@middelfart.dk.

Frivillig på Klimafolkemøde
Som frivillig får man både mulighed for at deltage i Klimafolkemødets mange spændende talks, debatter, oplæg og workshops samtidig med, at man lærer nye mennesker at kende.

Klimafolkemødet klæder dig godt på til opgaven, og du kommer altid til at løse opgaverne i fællesskab med andre. Hvis du arbejder under Klimafolkemødet vil vagterne vare ca. 6 timer pr. dag, og man skal minimum være med to dage. Du får selvfølgelig fuld (grøn) forplejning, når du er på vagt. Du kan læse mere på www.klimafolkemoedet.dk/frivillig