Lørdag den 10. december 2016 fik 2400 mennesker i en udsolgt thansen ARENA i Fredericia en julegave fra Danmarks største musikalske ikon, Kim Larsen. Nu får frederianerne mulighed for at holde en stor sommerfest under åben himmel. Kim Larsen & Kjukken har netop meddelt på deres Facebookside, at de kommer til Fredericia på deres sommerturne. Det er EvenctC, der har skaffet den gamle hankat til byen igen.

Publikum i alle aldre kan altså se frem til at opleve Kim Larsen & Kjukken i forrygende spilleform, når orkestret igen i sommeren 2018 drager på en omfangsrig turné i Danmark, Norge og Sverige.

“Kim Larsen & Kjukken gæster Fredericia på deres sommertour 2018 og Fredericia er naturligvis med”, kan EventCs Ulrich Nicolaisen i dag fortælle til Fredericia Avisen.

“Vi glæder os til at få besøg af Kim Larsen og Kjukken igen. Deres koncerter er altid fuld af kendte klassikere og vigtigst alt glade musikgængere. Så vi ser frem til en magisk koncert i de flotte omgivelser i Kastellet”, fortæller Ulrich Nicolaisen.

Koncerten bliver en fest for hele Trekantområdet og Lillebælt, da ingen af Fredericias omkringliggende byer er på programmet blandt sommerens 16 koncerter.

Billetsalget til sommertouren starter mandag d. 6. november  g EventC udbyder 6000 billetter til Kastellet.

Med vid, bid og overskud lufter Kim Larsen & Kjukken medrivende versioner af både regulære landeplager og nye små perler fra en karriere, der strækker sig over nærmest naturstridige fem årtier og dermed udgør et enestående kapitel i dansk pop- og rockkultur.

Senest med udgivelsen af det platinsælgende album Øst For Vesterled fra 2017 – der ligeledes af anmelderne blev kaldt Larsens stærkeste udspil i mange år – har Kim Larsen endnu engang bevist, at han som ingen andre formår at tale direkte til både den muntre og melankolske del af den danske folkesjæl.

MED KJUKKEN I OVER 20 ÅR

Siden 1995 har Kim Larsen arbejdet tæt sammen med spillekammeraterne i Kjukken, der i dag består af Karsten Skovgaard (guitar), Jørn Jeppesen (guitar), Jesper Haugaard (bas) og Jens Langhorn (trommer).

LINKS TIL OFFICIELLE VIDEOER

Moder Jord: https://youtu.be/aY6-RjJBqhs

Nostalgi: https://youtu.be/KMy5Zd1bFXQ

All The Things We Said: https://youtu.be/R8IVErRetbo