Måltavlen viste er nederlag på et enkelt mål efter en noget rodet affære. En mærkelig start, hvor hverken FHK eller gæsterne fra SønderjyskE kunne finde vejen til mål. FHK trak fra – men SønderjyskE indhentede dem igen. Helt afgørende blev det, at FHK forlængede pausen med 10 minutter – der var i hvert fald ikke meget at komme efter på banen.

I løbet af første halvleg var der nok mange der tænkte, at Fredericia HK igen var på rette vej. Efter en mærkelig start med mange boldtab og dårlige afslutninger kom FHK ind i en stime med momentum. Det var et presset SønderjyskE-hold, der kæmpede med at finde løsningerne – og med at få boldene ind bag Emil Tellerup.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

FHK formåede aldrig at trække fra, men holdt SønderjyskE på afstand med 2-3 mål det meste af første halvleg. Lige før pausen kunne SønderjyskE reducere føringen til et enkelt mål – og lige efter pausen kunne de så med fire mål i træk bringe sig foran med tre.

Derfra var det FHK der hang i bremsen og skulle hive en kanin eller to op af hatten. Det lykkedes og FHK kunne med blot tre minutter igen bringe sig i front med 1 mål, men med to minutter igen måtte kampens topscorer, Anders Kragh Martinusen, indkassere en udvisning. SønderjyskE udnyttede situationen og scorede sikkert til både udligning og føring.

http://adp-as.dk

Se her vores journalists karakterer:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Emil Tellerup (7 – Man of the Match): Han startede kampen som lyn og torden. Med 9 redninger i første halvleg og procenter på den anden side af 50 det meste af halvlegen var afgørende for, at FHK var i front. I anden halvleg faldt han med holdet, 0 redninger blev det til i første omgang, men han nåede at hente 4 mere i kampens afslutning.

Mikkel Løvkvist (4): 3 redninger på 9 forsøg var hvad det blev til for den unge keeper. Han piller et straffekast, hvilket trækker op. Det var bare ikke nok til at gøre den afgørende forskel, der var behov for.

Martin Bisgaard (10 – Man of the Match): Han bliver ikke Man of the Match, selvom han scorer en højere karakter. Han scorer sikkert på sine fem første afslutninger i kampen og har en spids afslutning forbi mål. Det var en dejlig træfsikkerhed, der ikke er meget at sætte på.

Mads Lenbroch (7): To på tre – fint indhop af Mads Lenbroch i dagens kamp.

Rune Andersen (4): Fik chancen fra start og lavede flere gode aktioner. Men alt for tit bliver det til viderespil i stedet for at gribe nogle af de store chancer der ellers er til ham. Han har et godt hug, når han endelig fyrer kanonen af.

Nicolaj Nørager (4): Han står alene som playmaker og skal derfor også træffe mange beslutninger. Han har held med at finde gode situationer og sætte sine holdkammerater i spil, men til tider bliver det lidt for febrilsk.

Jonas Kruse (4): Han er kommet fra klubbens ungdomshold og direkte ind på ligaholdet. Når der skal spilles 7-mod-6 får han chancen – og han greb den igen. Spiller sig til flotte chancer og trak en udvisning efter en fremragende finte. Vi kan forvente os meget i fremtiden af den unge Kruse.

Jesper Lindgren (UB): Spillede ikke nok.

Rasmus Boysen (7): Boysen er en fighter, men det kammer til tider over. Han bruger meget tid på at koncentrere sig om dommernes kendelser, hvilket flytter marginalerne over til modstanderen. Men hans fight og vilje bringer FHK-forsvaret langt. Han tager gerne de tæsk der skal til – blandt andet fik han en flænge i hovedet eftet et sammenstød i dagens kamp.

Jakob Mikkelsen (4): Det blev aldrig helt Jakob Mikkelsens dag. Han forsøger med et par gode aktioner – og har vist også et par frikast til gode efter hårde skub, men det blev aldrig rigtig godt. Han mangler noget mere kontinuitet.

Anders Kragh Martinusen (7 – Man of the Match): Han laver 8 mål på 11 forsøgt. Rent statistisk er det rigtig godt. Men han har også mange situationer, hvor det ikke ser for godt ud. Spillet bliver lidt rodet til tider og lidt for febrilsk. Han skal lige finde sig til rette i rollen som alternativ playmaker.

Jakob Frederiksen (7): Fik en del spilletid i dag og gjorde det fint. 3 mål på 3 forsøg, det kan man ikke sige så meget til.

Kasper Young (UB): Spillede ikke nok.

Mathias Hedegaard (4): To på tre er fint for den kæmpende stregspiller. Han gør en fin figur i forsvaret, men gjorde ikke helt så meget verbalt væsen af sig, som han ellers plejer at være garant for.

Rasmus Meyer (02): Fornuftig indsats i forsvaret, men han gjorde ikke meget væsen af sig i angrebet. Den eneste chance han får studser han flere meter over mål. Der skal noget træfsikkerhed til.

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer