The Jimmi’s, Andersen og Elmgaard, var de helt store oplevelser for FHK, da det søndag eftermiddag blev til en sejr på 23-22 mod Skive fH i thansen.dk Arena.

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
1 = Dumpet
2 = Den tilstrækkelige præstation, der lige nøjagtig er bestået
3 = Jævn god præstation
4 = God præstation
5 = Tæt på liganiveau
6 = Liganiveau

Karakterne er udelukkende et udtryk for journalistens egen holdning.

Thomas Aagaard (UB): Kom ikke på banen.

Jimmi Andersen (6): Endnu en stor præstation af Jimmi Andersen, der må betegnes som en af 1. divisions klart mest formstærke keepere pt. Pillede blandt andet et straffekast undervejs. I forhold til den store præstation mod Frederikshavn i forrige kamp skal man huske på, at Skive er en sværere modstander end nordjyderne.

Marcus Rahbek (3)Fin kamp af den unge fløjspiller. Angrebsmæssigt lider FHKs fløje generelt under, at spillet bliver skubbet meget mod højre, hvilket gør, at venstre fløjen ikke tit bliver sat i scene.

Jacob Kühne (3): Scorede et par mål og trak blandt andet en vigtig angrebsfejl. Ellers lider Kühne også under, at angrebsspillet bliver presset mod højre.

Rune Andersen (4): Når Rune tager chancen fra distancen, så besidder han et rigtig godt hug. Det beviste han igen mod Skive, hvor det blev til tre kasser. Hvis han begynder at gå endnu mere på mål, kan han føje en vigtig dimension til FHKs spil, der oftes er mest farligt i højre side af banen.

Bjarke Nybo (UB): Spillede ikke nok.

Lasse Witt (UB): Kom ikke på banen.

Frederik Krarup (4): Selvom Krarup ikke kom på tavlen, binder han spillet rigtig godt sammen. Er oftest også ham, der spiller stregspillerne fri, hvilket er et af FHKs bedste våben angrebsmæssigt pt.

Christian Madsen (UB): Spillede ikke nok.

Jakob Mikkelsen (3): Efter et par kampe, hvor Mikkelsen i dén grad har været “on fire”, var det en mere stille dag på kontoret. Bidrog dog ligesom resten af holdet til en flot holdpræstation .

Kasper Young (5): Young spillede en rigtig stor kamp på højre back. Efter flere kampe med begrænset spilletid, fik han chancen igen mod Skive og greb den. I kampens sidste timeout, med omkring tre minutter igen, fik Young den direkte ordre: Gå på mål og skyd! Det kræver stor coolness at omsætte de ord til et mål, som viste sig at blive kampens sidste.

Peter Nielsen (UB): Kom ikke på banen.

Jakob Frederiksen (4): Efter at have misbrugt et par straffekast i Frederikshavn, var Frederiksen igen sikkerheden selv fra de syv meter. Udover en kasse på straffekast, blev det også til tre i åbent spil.

Frederik Skov (UB): Kom ikke på banen.

Jimmi Elmgaard (6 – Man of the Match): Den brølstærke stregspiller og forsvarsstrateg har forlængst vist, at han vil bløde og kæmpe for den røde FHK-trøje. Mod Skive nåede det nye højder med fremragende forsvarsspil og lækkerier angrebsmæssigt med gevindbolde. Høj klasse af Elmgaard, der virkelig viste, at der er en grund til han i sidste sæson spillede i ligaen.

Kasper “Foder” Nielsen (4): Den hårdtkæmpende “Foder” har fundet ind i et godt makkerskab med resten af forsvarskrigerne i FHK. Når han tilmed også får puttet tre kasser i rusen, så er det en god præstation af streg-krigeren.