Ingen FHK’ere leverede en toppræstation i udekampen mod Odder, hvor det blev til et nederlag på 27-26.

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
1 = Dumpet
2 = Den tilstrækkelige præstation, der lige nøjagtig er bestået
3 = Jævn god præstation
4 = God præstation
5 = Tæt på liganiveau
6 = Liganiveau

Karakterne er udelukkende et udtryk for journalistens egen holdning.

Thomas Aagaard (2): Efter at have siddet på bænken i to hele kampe i træk, fik Aagaard chancer a to omgang  i Odder. Ingen af gangene fik han fat i det store. Det var dog lige så meget forsvarets skyld.

Jimmi Andersen (3): To store præstationer mod Frederikshavn og Skive blev fulgt op af en jævn indsats af FHK-keeperen.

Marcus Rahbek (3): Det sædvanligt gennemgående tema. FHKs fløjspilere får sjældent chancen i åbent spil. Rahbek fik dog med to scoringer i slutfasen gjort kampen spændende. Med lidt mere selvtillid, havde han formentlig også gået på flere chancer i løbet af opgøret.

Jacob Kühbe (UB): Spillede ikke nok.

Rune Andersen (2): Ikke den bedste kamp af Rune. Han gik slet ikke nok på mål og kom ikke på måltavlen. En enkelt gang fremtvang han dog et straffekast, men det er ikke nok til at få mere end et 2-tal.

Bjarke Nybo (3): Den unge venstre back fik en del spilletid. Det var ikke hans skyld, at FHK ikke vandt. Nybo lavede to fine mål, men blev i flere situationer også “syltet” af holdkammeraterne, der lagde alt for meget ansvar over på den unge skytte, når afgørende beslutninger skulle tages i pressede situationer.

Andreas Madsen (UB): Kom ikke på banen. Efter hans eget udsagn er han klar igen, men har ikke trænet nok med til at komme i kamp endnu.

Frederik Krarup (3): Ikke den bedste kamp af Krarup, men han trykkede på de rigtige knapper flere gange, så han alligevel fik leveret en jævn præstation. I forhold til på det seneste fik han også gang i målscoringen.

Christian Madsen (UB): Kom ikke på banen.

Jakob Mikkelsen (4 – Man of the Match): Generelt fin kamp af Mikkelsen, der var den farligste i FHKs bagkæde, da han spillede. Da Odder gik offensivt i anden halvleg fik han ikke ret meget spilletid.

Kasper Young (2): Young startede på højre fløj, men endte med at få meget spilletid på højre back i anden halvleg. Til sidst i kampen blev han dyr med et par vigtige boldtab.

Peter Nielsen (UB): Kom ikke på banen.

Jakob Frederiksen (4): Det er svært at sætte en finger på Frederiksens indsats. Scorede på tre straffkast og var sikker fra fløjen den ene gang han tog chancen.

Jimmi Elmgaard (3): Hvis han havde scoret på alle sine chancer, havde han været oppe på et 5/6-tal, men Elmgaard havde ikke den bedste dag på kontoret afslutningsmæssigt.

Kasper “Foder” Nielsen (3): Forsvaret kom aldrig for alvor op at ringe, hvilket “Foder” var en del af. Blev også hæmmet af, at han allerede i første halvleg modtog sin anden udvisning.