Bankens nye afdeling i Fredericia forventes at stå klar til åbning sidst i januar

Forleden meddelte Jutlander Bank, at den åbner en afdeling centralt i Fredericia med den lokale erhvervsmand Christian Jungmark som afdelingsdirektør.

Nu kan Jutlander Bank også fortælle, på hvilken adresse den nye afdeling får til huse: Nemlig i det tidligere ”Løve-Apotheket” i Danmarksgade 19.
”Vi har besluttet at leje os ind i den historiske bygning, som nu gennemgår en større ombygning indvendigt, så lokalerne bliver indbydende over for bankens kommende kunder og velegnede til at arbejde i for vores medarbejdere”, siger Jutlander Banks ordførende direktør, Per Sønderup.
Hvis arbejdet med at indrette lokalerne skrider frem efter planen, åbner Jutlander Banks nye afdeling sidst i januar 2018.
”På det tidspunkt håber vi også at have hele holdet på seks medarbejdere på plads”, fortsætter Per Sønderup.
Jutlander Banks nytiltrådte afdelingsdirektør, Christian Jungmark, der gennem årene har engageret sig dybt i Fredericias udvikling, er meget tilfreds med bankens centrale placering i fæstningsbyen.
”Jeg er glad for, at vi får lokaler i en af byens kendte og nænsomt renoverede ejendomme, og jeg er stolt over, at vi kan bidrage til yderligere aktivitet i en af byens flotte gader”, fortæller Jungmark.