Batman, Wonder woman, The Flash, Cyborg, Aquaman og ikke at glemme Superman samles for at redde jorden fra ødelæggelse.

Warner Bros

DC comics slår et gigantisk brød op, og det er på kanten af at være for stort, fordi der er virkelig mange plots der skal spilles på kort tid.

Jeg har set en del anmeldelser som saver filmen midtover, men jeg var faktisk godt underholdt.

Batman står for at samle holdet, der skal kæmpe mod onde kræfter, som er blevet vækket ved tabet af Superman. Holdet skal tage kampen imod den katastrofale trussel fra Steppenwolf og hans hær af Parademons, der er på jagt efter tre Mother Boxes skjult på jorden. Den ene box er gemt hos Amazonerne, i et helt land af smukke krigere, DC formår at skabe flotte troværdige verdener. Den anden box er i den forsvundne by Atlantis, hvor min favorit karakter fra filmen, Aquaman kommer fra. Så er der en box tilbage, men den vil jeg ikke afsløre hvor er, men når de tre Mother Boxes er samlet bliver missionen vigtigere end nogensinde før.

Det er et hæsblæsende tempo, fede effekter og masser af sjove indslag, jeg er vild med det grafiske, og specielt The Flash giver mange gode grin gennem hele filmen.

Der er flotte kvinder og mænd, moderne kameraføring og gang i den, men de mange plots kunne måske fylde en film hver.

Er du vild med DC universet i forvejen er det en fed film, er du ikke til genren vil du nok ikke være så underholdt som jeg.

**** Fredericia Avisen