Den tidligere udmeldte ændring i regeringen udsættes til senere på eftermiddagen. Det skyldes, at en person i statsministerens familie i dag er blevet testet positiv for COVID-19. Statsministeren har ikke været ”nær kontakt”, jf. Sundhedsstyrelsens vejledninger herom, med den pågældende.

Statsministeren vil dog ud fra et forsigtighedshensyn i dag blive testet, sådan at statsministeren ved en negativ test kan genoptage sine fysiske forpligtelser hurtigst muligt.

Ud fra et ekstra forsigtighedshensyn vil statsministeren dog uanset et negativt testsvar ikke møde Hendes Majestæt Dronningen i dag. Det samme gælder minister for fødevarer, fiskeri og ligestilling og minister for nordisk samarbejde Mogens Jensen, der har været sammen med statsministeren i går.

På den baggrund forventes det for nuværende og foreløbigt, at statsministeren telefonisk præsenterer ændringer i regeringen for Hendes Majestæt Dronningen kl. 14.30. Derefter kan de tiltrædende ministre modtages af Hendes Majestæt Dronningen på Amalienborg. Ved et negativt testsvar vil statsministeren herefter, traditionen tro, præsentere de tiltrædende ministre for offentligheden på slotspladsen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer