“Årsdagen til vi har genskabt den gamle julekaravane er ganske enkelt for at skabe julestemning. Coca Cola har i små 100 år været tæt forbundet med julemanden, fordi allerede i 1930 tegnede Fred Mizen første gang julemanden med en Coca-Cola i hånden omgivet af en masse glade mennesker ved verdens største sodavandsmaskine. Det var selvfølgelig en klassisk Coca-Cola han drak, og ikke en zero eller light, men han lignede sig selv med sit hvide skæg og store mave og glade runde kinder”, fortæller informationschef for Carlsberg Kasper Elbjørn og fortsætter:

“I slutningen af 1940’erne introduceres så julemandens hjælper, Sprite Boy, som følger ham i tykt og tyndt og hjælper med at dele gaver ud. Først i 1980’erne kommer de flotte, hvide isbjørne, der er skabt af Ken Stewart, men inden jeg skaber en læserstorm, skal jeg nok tilføje, at vi ikke har levende isbjørne med på karavanen.”

Onsdag ved Føtex Vest fra 12-18 kan man møde den ikoniske lastbil.

Målet er at minde danskerne om, at Coke i næsten 100 år har været en del af julen, og det ønsker Coca-Cola at gøre med den ikoniske julekaravane.