På en tur gennem Fredericia kunne vi hurtigt se, at der er gang i et større arbejde i bygningen hvor Joci Sushi hører til. Fredericia AVISEN talte med Peter Fløe Nielsen, direktør i Fløe Bolig ApS, om renoveringen.

“Danmarksgade 14, hvor Joci Sushi lejer restauranten, har fået midler fra A.P. Møller-fonden til en renovering af facaden”, fortæller Peter Fløe Nielsen til Fredericia AVISEN.

“Vi laver renoveringen i to etaper. I den første del, som vi nu er startet på, laver vi nye glasfacader og restaurerer murpillerne i den ene del. Når vi er færdige der, så gør vi det samme i den anden del”, fortsætter han.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

“Vi har valgt at dele renoveringen op i to dele, fordi det giver Joci Sushi muligheden for at holde åbent gennem forløbet. Der vil selvfølgelig være få gener, men jeg håber folk stadig vil besøge restauranten, der som sagt holder åbent som hidtil”, lyder det fra Fløe inden han slutter:

“Og når vi så er færdige med butiksfacaden, så skifter vi også hele taget. Bygningen bliver rigtig flot når vi er færdige”.

www.eventc.dk