Fredericia Håndboldklub møder i morgen Skive fH på hjemmebane. Vi har talt med cheftræner Jesper Houmark om kampen mod skibonitterne. 

“Det er et stærkt Skivemandskab, vi får på besøg i thansen.dk ARENA. Vi glæder os til at spille imod Skive. Selvom de ikke længere har Jesper Sørensen i målet og Mads Øris Nielsen til at lave de nemme mål, er Skive et hold, der går benhårdt efter at rykke op og spiller god håndbold. De er ”kun” noteret for seks point, men det er vigtigt at nævne, at deres nederlag er kommet mod Randers og TMS Ringsted, som også er to af oprykningsfavoritterne”, fortæller Jesper Houmark.

Skive tabte imidlertid til Frederikshavn, som Fredericia Håndboldklub bankede i sidste spillerunde. Så der er muligheder mod de dygtige skibonitter.

”Vi kommer til at møde et hold, der kommer med en stor rutine og bredde i spillet. I deres seneste kamp mod Odder, leverede de en god figur og vandt, blandt andet grundet et solidt 7 mod 6-spil,” siger Jesper Houmark.

Hvordan ser det ud med FHK-mandskabet? 

”Det ser godt ud. Andreas Madsen sad over med en skade i Frederikshavn og er tvivlsom søndag, men ellers er alle mand klar. Vi fik en fantastisk sejr i Frederikshavn. Den skal vi tage med os i kamp. Vi holder Frederikshavn på 3 scoringer i hele 25 minutter, grundet et solidt forsvar og en suveræn målmand. Samtidig fandt vi ro angrebsmæssigt. Vi stod skarpt på alle fronter. Det er også kravet, at vi gør det igen, hvis vi skal have point mod Skive”, slutter Jesper Houmark.