Mikkel Knudsen kom på måltavlen, da FC Fredericia spillede 2-2 hjemme mod Viborg. Det uafgjorte resultat fyldte mere end målet for wingbacken efter kampen.

I første halvleg havde FC Fredericia styr på kampe. Mikkel Knudsen bragte med et venstrebensspark et par meter inde i feltet hjemmeholdet i front. Viborg fik sidenhen udlignet, men straks slog Frans Putros til efter et hjørnespark og bragte Fredericia i front igen.

Anden halvleg blev mere jævnbyrdig, dog uden de store chancer i begge ender. Alligevel endte Viborg med at få udlignet til 2-2 med syv minutter igen.

– Vi blev presset lidt tilbage i anden halvleg, lidt unødvendigt. Jeg føler, at de lagde en ekstra mand ind i midten, og det gør det lidt svært for os at lukke det rum ned, og det trykker os længere tilbage, men det er irriterende og skuffende, siger Mikkel Knudsen.

Fem kampe i træk uden ligasejr

FC Fredericia var foran begge gange i opgøret, og lignede i det store hele et hold i kontrol. Alligevel endte det dog kun med et point.

– Det er irriterende. Skuffelsen føler som sagt mest, det er svært at glæde sig over et point i den her kamp, når vi har været foran i så lang tid. Det er lidt et tilfældigt 2-2-mål. Det er selvfølgelig ikke godt nok det, der sker op til målet, men at den så havner ved en af dem er selvfølgelig irriterende, fortæller Knudsen til Fredericia Avisen.

Med det uafgjorte resultat var det femte gang i træk, at FC Fredericia gik fra banen uden sejr i NordicBet Ligaen. Det er dog ikke et tema i FCF-truppen.

– Det bruger vi ikke så meget tid på. Vi kigger frem mod den næste kamp og prøver at få vendt situationen. Vi er selvfølgelig lidt irriterede over, at vi er havnet i sådan en negativ stime, men vi gør alt hvad vi kan for at vende det. Der er ikke nogen, der er mere irriterede over det her end os, lyder det fra Mikkel Knudsen.

Sidst FC Fredericia vandt i NordicBet Ligaen var tilbage d. 24. september på Monjasa Park mod Brabrand. Det gør, at Fredericia pt. er at finde på niendepladsen i NordicBet Ligaen.