Fredericia døgnrapport 25.10.2017

Dødfunden 49-årig mand
Politiet har endnu ikke yderligere oplysninger til sagen om den dødfundne mand i Norgesgade tirsdag middag, men forventer at komme med en pressemeddelelse med mere konkrete oplysninger senere. Politiet afventer i øjeblikket resultaterne fra teknikernes arbejde, som kørte fra stedet ved 17-tiden i går eftermiddags. Endnu foreligger der ikke en obduktionsrapport, som først forventes klar i løbet af i dag. Når oplysninger fra denne foreligger vil Politiet informere offentligheden om sagen.

Indbrud i Østerby
Tirsdag i tidsrummet mellem klokken 03.30 og klokken 08.30 har der været indbrud i en villa på Oldenvænget i Østerby. Tyven har aflistet et vindue og derved skaffet sig adgang til hele huset. Der er endnu ikke skabt overblik over stjålne genstande af den simple årsag at politiet endnu ikke har været i stand til at underrette den forurettede om indbruddet.

Apple produkter stjålet
Der har været indbrud i en villa på Godthåbsvej i tidsrummet tirsdag mellem klokken 18.00 og klokken 21.30. Tyven har først forgæves forsøgt at afliste et vindue. Men selvom det for politiet står uklart hvordan det så er lykkedes tyven at komme ind, kan man konstatere at denne har været rundt i de fleste af husets rum. Der er stjålet en del Apple produkter, en Mac Pro og et par ure.