Døgnrapporten fra Kolding er præget af indbrud, hvor flere af dem kan relateres til samme gerningsmand.

Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard stod for dagens døgnrapport, og han kunne fortælle om en lang række indbrud. 

Det første Ellesgaard nævnte var et indbrud på Brogårdhaven i Harte. Det sket mellem torsdag klokken 08:00 og frem til fredag klokken 11:20. En rude er blevet knust, og man er kommet ind på den måde. Der er ikke det fulde overblik over kosterne, men der er formentlig stjålet smykker og et mindre kontantbeløb.

På Korsørvej har der været to indbrud, som formentlig har samme gerningsmand. Det ene er sket mellem søndag klokken 15:00 og frem til søndag klokken 20:00. Et sydvendt vindue er blevet opbrudt, og der er blevet stjålet tre designlamper, en gulv lysestage, brugkunst og smykker. Mellem søndag klokken 15:00 og til klokken 22:00 har der været indbrud i en anden villa på samme vek. Man er kommet ind via et soveværelsevindue og har stjålet smykker og udenlandsk valuta.

Der har også været indbrud på Ryslingeej. Det er sket mellem søndag klokken 16:30 og frem til klokken 21:45. Man har stjålet parfume, et kontantbeløb i udenlandsk og dansk valuta og smykker.

En lejlighed har haft ubudne gæster. Det er sket på Jernbanegade i Vamdrup mellem torsdag klokken 22:30 og frem til klokken 05:00 fredag. Det er uvist, hvad der er stjålet. Der har også været indbrud i en lejlighed på Cypresvej i Kolding. Det er sket i tidsrummet lørdag klokken 13:15 – 17:00 lørdag, hvor man er kommet ind via en altan og har stjålet smykker.

I Kolding har der været en enkelt færdselsforseelse. Den er sket søndag klokken 17:46 i Adelgade, hvor en person kørte bil i frakendelsestiden.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer