Halloween eller Allehelgens Aften. Danskerne har i den grad taget fænomenet til sig og er klar til både at pynte op og gå på slikrov den 31. oktober. Imerco i Fredericia er i den forbindelse gået all-in og har udvidet sortimentet betragteligt i år for at blive kundernes foretrukne leverandør af Halloween-uhygge.

Traditionen med at markere Allehelgens Aften, også kaldet Halloween, den 31. oktober har i den grad fået tag i danskerne. Flere og flere hjem pyntes op efter alle kunstens og uhyggens regler. Imerco, der er Danmarks største og stærkeste butikskæde inden for køkkenudstyr, borddækning, gaver og boligtilbehør er mere end klar til at dække det stigende behov for hyggelig uhygge. Sortimentet er i den anledning blevet udvidet markant, også hos Imerco i Fredericia: Græskar-produkter i alle størrelser og afskygninger, lyskæder, hekse, skeletter, lamper, ja selv særlige Halloween-hoptimister er blot nogle af de helt særlige produkter, der står på hylderne hos Imerco Fredericia og er klar til at komme ud i de små hjem.

“Vi kan se, hvordan Halloween har udviklet sig til en stærk tradition i byen, og derfor glæder det os, at man hos os kan få alt, hvad hjertet begærer af Halloween-uhygge med hjem. Så behøver man kun handle ét sted,” siger butikschef Danny Sandberg fra Imerco i Fredericia.

“Jeg elsker de mere og mere fantasifyldte udsmykninger, og når lokalområdets børn går på gaden for at få ‘slik eller ballade’. Vi har købt ind, så vi er sikre på, at det er hos os, du kan gøre det bedste Halloween-køb. Vores sortimentet er bredt, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Vi glæder os rigtig meget til at byde de mange Halloween-kunder velkommen her i butikken og skabe lidt (u)hygge,” fortsætter Danny.

Med sommerens opkøb af 25 Inspiration butikker har Imerco etableret sig som Danmarks største butikskæde inden for køkkenudstyr, borddækning, gaver og boligtilbehør i branchen. Den position er med til at sikre de lokale handlende i Fredericia den bedste Halloween-oplevelse.

“Vi har fået skabt et større og stærkere Imerco, og denne helt suveræne position i markedet – også lokalt – betyder, at vi kan sætte de bedste og mest populære produkter på hylden og dermed blive danskernes foretrukne leverandør på alle tider af året. Vi glæder os altid til at inspirere de handlende med spændende nyheder og tidens trends, hvad enten det er Halloween, jul eller nytår. Hos Imerco er der altid meget at se frem til – men lige nu glæder vi os til at byde alle indenfor til den hyggeligste uhyggelige stemning i Danmark,” fortsætter Frederik Brønnum, der er adm. direktør for Imerco koncernen.