Det var en ærgerligt Jesper Houmark, der kunne notere endnu et nederlag i bogen. Med et enkelt mål lykkedes det gæsterne fra SønderjyskE at sikre sejren og dermed de to point. En dårlig stime er fortsat – men cheftræneren ser positive takter, der med de rette marginaler vender skuden.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

– Det er marginaler vi ikke har med os. Det er en stolpe ud eller en bold som keeperen allerede har fingrene på, men der alligevel smutter ind. Men det er selvfølgelig ikke kun marginalerne. Der er udfald i vores spil som vi skal arbejde med, lød det blandt andet fra Jesper Houmark efter kampen.

http://adp-as.dk

Særligt SønderjyskEs unge franskmand, Noah Gaudin, gjorde ondt på Fredericia. Med ni mål og et par finter der gav udvisninger til FHK var han en afgørende faktor i SønderjyskEs sejr.

– Gaudin er god til at finte begge veje – og så får han også lavet mål hvor man ikke helt forstår hvordan det lykkes. Han er meget svær at dæmme op for, for han er meget fintestærk. Vi havde talt om, at vi skulle flere mand på ham, men selv der får han i dag lige sneget sig forbi, forklarer Houmark.

Hør mere fra cheftræneren i interviewet i toppen.

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer