Jesper Houmark, træner i FHK, forventer en tæt kamp mod Odder torsdag aften.

Torsdag aften skal FHK ind til et nyt topopgør i herrernes 1. division, hvor der venter et opgør mod Odder.

– Det bliver en spændende opgave i en meget lige 1. division, hvor alle slår alle. Odder har egentlig haft god succes i nogen af deres kampe på hjemmebane, mod blandt andet Sydhavsøerne og Ringsted, som de har slået hjemme, og så har de tabt hjemme til Skive i en tæt kamp. Det er et hold, der har en masse selvtillid, efter en middel-sæson sidste år, siger Jesper Houmark til Fredericia Avisen.

I forhold til sidste sæson har Odder skiftet ud på trænerposten. Ud er kommet Mads Brandt, mens Jacob Trangeled er kommet ind.

– Jeg tænker, at Jacob har fået presset en masse gejst og energi ind i holdet. Det synes jeg har været det helt store tema for Odder. De har ligesom fået en ny gejst, fortæller Houmark og kommer ind på, hvordan FHK står til Odder:

– Jeg synes, at vi er to meget lige hold. Jeg glæder mig rigtig meget til at møde Odder, som jeg har forberedt mig rigtig godt på, da vi har stor respekt for dem.

Forud for kampen er begge hold á point med ti point efter syv kampe. Det betyder, at begge kommer til kampen med selvtillid.

– Vi har gode chancer, synes jeg. Vi har, ligesom Odder, også en masse selvtillid lige nu og jeg tænker, at det bliver en helt tæt kamp. Vi har været gode til at bryde statistiker fra sidste sæson. Det håber jeg også vi kan i Odder, hvor vi tabte sidste år.

Keeper kan gøre forskellen igen

Igennem den seneste periode har der været en spiller, der har skilt sig ud fra mængden i FHK. Manden i målet, Jimmi Andersen. FHKs nummer 29 har ved flere lejligheder rullet gardinet ned, og hvis han rammer det niveau igen, så er FHK svær at have med at gøre.

– Hvis Jimmi spiller lige som i de to sidste kampe, så er der ingen tvivl om, at han kommer til at spille en rigtig stor rolle. Odder har selv haft nogle gode præstationer i målet i de deres første kampe, og vi har haft dem her i de sidste kampe, så lad os håbe, at det er os, som har teten på det punkt. Hvis det bliver os, så tror jeg også, at det er os, der render med de to point, hvis vi vinder målmandskampen, forklarer Jesper Houmark.

 

Der er kampstart mellem Odder og FHK torsdag aften klokken 19:30 i Spektrum Odder, hvor der meldes om, at FHK kan se frem til stor opbakning på lægterne fra HK Ultras og øvrige FHK-tilskuere.