FHK-træner Jesper Houmark glæder sig over det videre avancement i Santander Cuppen, men han tager ikke sejren for mere end den er.

FHK fik det med, som de skulle have fra Hjørring, da de gæstede Elitesport Vendsyssel i Santander Cuppens 6. runde. Via en pauseføring på 17-16 endte FHK med at vinde 33-29. Sejren kom aldrig for alvor i fare efter, at FHK kom i front med tre-fire mål med 20 minutter tilbage af opgøret.

http://adp-as.dk

– Vi vandt på en god defensiv, og vi havde en god afslutningskvalitet og fik løbet med dem. Vi spillede udemærket kamp, og specielt var Kasper Young og Anders Kragh Martinusen gode for os, siger FHK-træner Jesper Houmark og kommer ind på sejrens betydning:

– Det er altafgørende, at vi kom videre. Vi skal selvfølgelig vinde sådan en kamp, selvom vi er inde i en svær periode. Vi leverede den nødvendige indsats, og det er jeg glad for, siger Jesper Houmark.

Elitesport Vendsyssel spiller til dagligt i 1. division, men de er ikke et typisk 1. divisionshold.

– De spiller atypisk med små, hurtige spillere, som er dygtige til at søge stregen. I anden halvleg fik vi indstillet os på det og endte med at vinde sikkert, siger Jesper Houmark og slutter:

– Nu er vi videre, og  en sejr kan man altid bruge i den situation vi er i. Det er et lille skridt vi har taget, men lykken er ikke gjort ved at vinde over et 1. divisionshold.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

FHK spiller igen på lørdag, hvor modstanderen er Lemvig-Thyborøn.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer