FHK-træner, Jesper Houmark, har strategien klar forud for eftermiddagens opgør mod Randers HH. Kronjyderne skal drænes for energi.

– Det bliver en opgave, hvor vi render ind i et af de helt store favorithold i 1. division. Det er hold, som spiller klogt, er gode til deres forsvar og dækker godt op. De løber en fin kontra og det er sådan et Randers-hold, som vi kommer til at møde, siger Jesper Houmark til Fredericia Avisen.

Randers har stor rutine på holdet. Blandt andet har de Kasper Gudnitz og Henrik Hansen, der har spillet mange år i ligaen på holdkortet. Omvendt set har FHK en noget yngre trup.

– Selvfølgelig har det en stor betydning, at de har en rutineret base, som kan lukke af. Men jeg tænker, at de må påtage sig favoritværdigheden. Alligevel tænker jeg, at det er et hold, som vi skal ud at drille, når de har det og måske en gang imellem pumpe dem lidt, fordi de spiller smalt, fortæller Houmark, der håber at drage nytte af, at Randers er favoritter:

– Det håber jeg, at vi kan. Vi har i hvert fald haft en rigtig god træningsuge, efter to skidte resultater, set med vores egne øjne. Jeg synes egentlig, at vi har haft en af de bedste træningsuger i hele sæsonen, så det har været dejligt.

Trupstatus

Forud for kampen er FHK ramt af lidt skavanker i truppen. Om det udtaler Houmark følgende:

– Det kræver ikke en Sherlock Holmes at se, at vi ikke er der alle sammen, men jeg tænker statussen mentalt er, at den er ovenpå igen efter vi har kigget godt og grundigt på os selv. Vi skulle gerne være klar, og det er også et af vores fokusområder. Vi har klart mest fokus på, hvad vi selv skal gøre og ikke hvad Randers gør, forklarer Jesper Houmark, der melder Andreas Madsen ude af opgøret:

– Andreas Madsen er ude som det ser ud lige pt, så som det ser ud, er der ikke nogen Andreas Madsen på banen i Randers.

Til gengæld kan FHK-træneren glæde sig over, at Peter Nielsen gjorde comeback angrebsmæssigt mod HØJ.

– Peter er tilbage, dog ikke på 100 %, men og det betyder, at Peter langsomt skal spilles ind. Det betyder også, at vi har en spiller, der skal spilles ind midt i sæsonen, og det kræver også nogle ressourcer. Når først Peter er spillet, og er på 100 %, så er det en forstærkning. På den korte bane betyder det, at så får vi noget rutine og ro i nogle minutter på banen, hvor han kan bidrage med vigtige elementer, lyder det fra FHK-træneren.