Bilister i Fredericia og omegn vil snart kunne se frem til en ny tankningsoplevelse, hvor der er tænkt på selv den mindste detalje. Uno-X har allerede taget første spadestik til den helt nye lavprisstation på Strevelinsvej 13, som vil åbne op for brændstofpumperne om få uger.

Uno-X vil være billigst i lokalområdet og tøver ikke med at spå lavprisstationen til at blive regionens flotteste og mest brugervenlige.

Uno-X er gået i gang med en landsdækkende indsats for at skabe Danmarks mest enkle, trygge og brugervenlige lavprisstationer. Når den helt nye Uno-X på Strevelinsvej 13 åbner, vil kunderne nu opleve en topmoderne tankningsoplevelse, hvor der er tænkt på selv de mindste detaljer. Alt sammen for at gøre tankningen så hurtig, enkel og billig som mulig.

”Den nye lavprisstation kommer til at ligge tæt ved motorvejen – ud til en af de mest trafikerede veje i byen, og den vil gøre det endnu nemmere for bilister at tanke billigt brændstof i Fredericia og omegn. Hos Uno-X vil vi være billigst, og jeg er helt sikker på, at kunderne vil synes godt om vores nye lavprisstation og de altid lave priser,” siger Ivan Milther, der er distriktspartner hos Uno-X i Fredericia.

Bedste beliggenhed for bilister

Ivan Milther fortæller, at den nye lavprisstation på Strevelinsvej 13 vil komme til at tilgodese både lokale og pendlende bilister, og at den får en lang række fordele til stor gavn for de mange bilister.


”Dybest set er der kun et formål med at være på en lavprisstation, nemlig at få fyldt brændstof på. På den nye Uno-X i Fredericia vil kunder få en unik tankningsoplevelse med blandt andet en stor prismast, der gør det muligt at se de lave priser på lang afstand, lynhurtige betalingsautomater med kontaktløs kortbetaling og MobilePay, samt et flot skærmtag med tryg og behagelig belysning,” afslutter Ivan Milther, der glæder sig til at byde bilister velkommen forbi den nye lavprisstation.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer