CEO Rune D. Rasmussen fra ADP A/S er blevet valgt til bestyrelsen i Danske Havne på den ordinære generalforsamling, der blev afholdt den 26. april.

Rune D. Rasmussen vil arbejde på at bidrage til den fortsatte udvikling af havne, herunder den aktuelle grønne omstilling.

– Jeg glæder mig utroligt meget til at deltage i bestyrelsesarbejdet i Danske Havne og til at bidrage til den fortsatte udvikling af havnesektoren. De danske havne er vigtige knudepunkter for dansk import og eksport samt for Danmarks vækst og jobskabelse. Vi ser lige nu ind i en udvikling, hvor de danske havne bliver centrale knudepunkter for Danmarks grønne omstilling. Vi går en spændende tid i møde, og jeg ser meget frem til samarbejdet med resten af bestyrelsen, siger Rune D. Rasmussen. 

Om Danske Havne:

Danske Havne er brancheorganisationen for Danmarks erhvervshavne. Organisationen blev stiftet i 1917 og har fungeret som et samlingspunkt for samarbejde, vidensdeling og politisk indflydelse på tværs af landets erhvervshavne.

Danske Havne har til hovedopgave at skaffe erhvervspolitisk indflydelse og deltage i den offentlige debat på vegne af medlemshavnene og branchen som helhed. Yderligere fungerer Danske Havne som rådgiver og facilitator for samarbejde og vidensdeling på tværs af landet, så medlemmerne kan udvikle deres virksomheder bedst muligt til gavn for den lokale vækst, beskæftigelse og havnens konkurrenceevne.

Læs også: