Martin Bisgaard har igennem de seneste sæsoner udviklet sig til en markant profil i FHK. Venstrefløjen er en af de mest træfsikre spillere på holdet, og man ved, at man får et solidt stykke arbejde, når han er på banen. Selv mener Bisgaard, at han er vokset i takt med holdet.

Martin Bisgaard kom til FHK i sommeren 2018 som et ubeskrevet blad fra Odder. Han kendte Jesper Houmark fra deres fællesfortid i Århus fra ungdomstiden, hvor Houmark trænede fløjspilleren.

I takt med årene er gået, har Bisgaard udviklet sig. I den seneste sæsoner blev det til 106 mål i 29 kampe, og en scoringsprocent på 79 procent. I denne sæson er det i seks ligakampe blevet til 22 kasser på 24 forsøg, og dermed fortsætter træfsikkerheden. Senest blev det til syv mål på syv forsøg mod HC Midtjylland.

– Jeg blev sat i nogle gode situationer, og så scorede jeg på mine chancer, siger Martin Bisgaard.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Starten på sæsonen har været hård for FHK, der har mødt alle de formodede tophold pånær Aalborg.

– Jeg synes, at vi er sluppet godt fra det. Vi kunne have vundet alle kampene, som de udviklede sig, med undtagelse af kampen mod GOG, siger Martin Bisgaard.

Netop nu er billedet vendt. Topholdene er erstattet med hold, som FHK enten skal måle sig med eller favoritter mod, og det er en anden situation.

– Vi føler, at vi kan slå alle hold i ligaen, så på den måde er der ikke noget, der ændre sig, konstaterer Martin Bisgaard.

Den 27-årig venstre fløj er ydmyg, når spørgsmålet går på, hvordan udviklingen har været for ham i de seneste sæsoner, hvor han har været en af dem mest træfsikre spillere, ikke bare i FHK, men i hele ligaen.

adp-as.dk

 – Hele holdet har været igennem en stor udvikling. Vi er blevet bedre år for år, og det samme er jeg. Vi har arbejdet hårdt i træningslokalet, siger Martin Bisgaard.

Bisgaard og resten af FHK-mandskabet møder tirsdag aften SønderjyskE i thansen ARENA klokken 18:30.