Onsdag var der genåbning for idrætten på flere punkter. Det betyder blandt andet, at ungdomsholdene i håndbold igen kan træne i hallen, og det gjaldt blandt andet Fredericia Håndboldklub, som havde tre hold igang på åbningsdagen.

I den forgangne periode har FHK’s ungdomshold holdt sig igang på multibanen foran Monjasa Park, men det er ikke det samme som at spille håndbold i de vante rammer. Der var derfor en stor glæde at spore, da der klokken 16:30 var første træningspas for U11 og U13-pigerne efter nedlukningen. Holdene var spredt ud i hal 1, 2 og 6, og i de tre haller var det ikke til at tage fejl af, at det virkelig var en speciel dag.

Der kunne omsider blive organiseret håndboldtræning i hallen igen. (Foto: AVISEN)

Under de mulige forudsætninger havde spillerne forsøgt at holde sig igang under nedlukningen. Både med den organiserede træning på multibanen, men også privat med løb for at holde kondien ved lige, men der var rust, der skulle bankes af, og muskelgrupper, som ikke har været brugt i nogen tid, blev aktiveret. 

I hal 6 trænede de ældste U13-spillere under ledelse af Frederik Renneberg-Larsen, der fra dag et fik sved på panden. En af spillerne på holdet er 12-årig Freja Baranski, som vi talte med.

– Det er fedt at komme indenfor igen, og vi har virkelig glædet os til at komme og få håndboldskoene på igen, siger Freja.

Der kom sved på læben fra dag et i hallen. (Foto: AVISEN)

Det, at spillerne nu igen er inde i hallen betyder meget, men det gør også, at Freja og veninderne kan mærke, at de ikke har trænet rigtig håndbold siden december.

– Det er hårdt, og man skal lige vænne sig til at komme igang igen. Vi har været vant til at spille kampe og få pulsen op på den måde, men nu skal vi igang igen og få bygget formen op, siger Freja.

Efter træningen kunne pigerne se frem til en hyggelig stund i klublokalet. (Foto: AVISEN)

Foruden at møde op til træningen på multibanen, så har Freja holdt sig igang på anden vis også.

– Jeg har løbet en del, og så har vi haft nogle øvelser, som vi kan lave for at holde os ekstra igang og være klar til at starte op igen, siger Freja.

Efter træningen blev genåbningen af håndboldtræningen i hallen markeret i FHK’s klublokale, hvor der var smoothies og snacks.

1 1 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer