VisitMiddelfart har ansat ny turistchef. Det bliver 52-årige Gitte Buchberg, som har en lang og bred erfaring fra turistbranchen. 

1. marts tiltræder Gitte Buchberg som turistchef i VisitMiddelfart. Hun kommer med en bred erfaring fra turisterhvervet og ser frem til at fortsætte den udvikling, der er sat i gang i VisitMiddelfart. 

I en årrække har Gitte Buchberg varetaget poster som blandt andet bureauchef, turistchef og direktør i turistbranchen. Hun har dermed et indgående kendskab til området og har arbejdet med både hoteldrift, sommerhusudlejning og udvikling. 

– Det er fantastisk, at få Gitte ind som turistchef i VisitMiddelfart. Vi har været igennem en periode med forandringer og har blandt andet udviklet en ny identitet. Med Gitte får vi en turistchef med bred erfaring fra området, og som kan fortsætte den positive udvikling, vi er inde i, siger formand for VisitMiddelfart, Jane Madvig Søndergaard. 

Med sin lange erfaring indenfor ferie- og erhvervsturisme og udvikling skal den nye turistchef bidrage til at skabe yderligere vækst for VisitMiddelfarts medlemmer. 

– Som turistchef vil jeg bidrage med at skabe forankring blandt medlemmer, samarbejdspartnere, aktører og medarbejdere. Jeg ser frem til at lære VisitMiddelfart bedre at kende, og til at fortsætte arbejdet med Middelfart som attraktiv destination. Der sker rigtigt meget i hele kommunen, og det skal vi sikre, at endnu flere får øjnene op for, siger Gitte Buchberg. 

Gitte Buchberg er 52 år, bor i dag på Strynø og leder efter en bolig i Middelfart. Hun kommer senest fra en stilling som souschef hos Sol og Strand i Rudkøbing.