Dansk madlavning har i mange år været anerkendt med flotte udmærkelser i internationale sammenhænge. Noma har ved flere lejligheder været kåret som verdens bedste restaurant, men ved årets prisuddeling er de end ikke at finde blandt de 50 bedste restauranter i verden. Men en anden dansk restaurant har fundet vejen til toppen – helt til tops. Geranium er verdens bedste restaurant.

Den prestigefyldte pris uddeles hvert år. Sidste år var Geranium at finde på en andenplads, men i år har de taget skridtet videre og kan nu kalde sig for verdens bedste restaurant. Den flotte hæder stemmer også overens med, hvordan Michelin-guiden har beskrevet den danske restaurant, der har opnået hele tre af de meget eftertragtede stjerner.

Geranium er ikke alene dansker på listen. På en flot 18. plads finder man den københavnske restaurant Alchemist, der også er blevet flot hædret ved Michelin-uddelingerne de seneste år. Stjerneskuddet Jordnær har også fundet vejen til listen, og kan nu kalde sig for verdens 38. bedste restaurant.