Den 16. november afholder Gardenia Blomster den syvende julestue i deres forretning på Gl. Landevej 30 i Erritsø (Over for Bytorvet). Igen i år glæder indehaver Lone Eriksen sig til en god dag med tips, tricks, lækkerier og lidt godt til ganen.

Lone Eriksen og hendes team i Gardenia Blomster er klar til årets julestue den 16. november.
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia Avisen.

I år har Gardenia Blomster som noget nyt inviteret erhvervslivet til at komme at kigge lidt før på dagen, for at vise de mange muligheder der er både i firmagaver, men også til at gøre virksomhedens lokaler til meget mere jul!

Gardenia Blomster er ved at lægge sidste hånd på julestuen, som er klar den 16. november fra 16-20.00
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia Avisen

Musikken er også allerede skiftet til julemusik denne fredag i november, hvor Fredericia Avisen besøger den kendte blomsterbutik. Og det er helt bevidst, “Vi kommer da i god julestemning, det kan man da slet ikke lade være med, når først tonerne af de kendte julesange rammer os”, siger Lone Eriksen.

Årets julestue byder på traditioner, men også nytænkning. “Vi vil vise vores bud på julen anno 2017.Traditionsrige julefarver som rød går igen i år, men også den mere bordeauxrøde og den “kristne” lilla, vil ramme os i år. Derudover spiller naturen en større rolle igen. Det er grønt, blade, nødder, gran, træer og meget mere. Naturen er kort sagt nøglen til julen i år”, fortæller Lone Eriksen og fortsætter:

Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia Avisen.

“Vi glæder os til at kræse vores kunder, fortælle, vise de mange muligheder og så har vi åbent værksted. Vi har åbent fra 16-20.00, og der vil være brunkager til alle, og lidt lækkert at drikke også. Vi får også besøg af vores vinleverandør”.

Adventskransen her kan man vinde til julestuen på torsdag.
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia Avisen.

Gardenia Blomster afholder som skrevet julestue den 16. november fra 16-20, og det er gratis at deltage. Du kan også vinde en flot adventskrans på dagen.

Hvor: Gl. Landevej 30, 7000 Fredericia.

Tid. 16-20.00

Se mere på https://www.facebook.com/gardeniablomsterfredericia/